Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

– Primus är en arena för strategisk utveckling av forskningen inom arbetsintegrerat lärande där vi tillsammans med aktörer inom produktionsindustrin beforskar utmaningar kring kompetens, lärande och ledarskap.

– I ljuset av den fjärde industriella revolutionen behövs kunskap om problem och lösningar för att produktionsindustrin ska kunna ställa om till att bli en attraktiv arbetsplats för människor som ska hantera, leda och lära i det alltmer digitaliserade industriarbetet.

Ulrika är docent i informatik och undervisar på flera av Högskolan Västs informatikutbildningar. Hon forskar om samarbetet mellan människa och teknik och hur det förändras när automation och digitalisering inom industrin påverkar deras arbetsuppgifter. Det handlar bland annat om hur de nya kraven på kompetenser ser ut och hur lärande i arbetslivet kan utformas för att underlätta omställningen, exempelvis genom digitala system och plattformar.

Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen