Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

 

Under åren har högskolan utbildat tiotusentals studenter och doktorander. Idag har högskolan 675 anställda från att i början ha varit omkring 40. Det finns gästforskare från över 20 olika länder och studenter från hela världen söker sig till högskolans utbildningar.

Mellan åren 1990-2008 var högskolan utlokaliserad på tre kommuner – Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg -  men finns sedan 2008 ett på samlat campus i Trollhättan.

Vi tror på att demokrati och social välfärd ska gälla för alla. Ett samhälle där mångfald är en tillgång och där alla människors lika värde är en självklarhet. Där du, oavsett vem du är eller var du kommer ifrån, ska ha möjlighet att utbilda dig.

Därför är vi stolta över att i 30 år ha utbildat människor som idag själva jobbar med allt från att utbilda våra barn och ungdomar, se till att du får den vård du behöver, till att var med och utveckla teknik som förändrar och förbättrar samhället.

- Våra 30 år ger en möjlighet att titta tillbaka. På alla människor vi nått och vars liv vi förändrat. På vårt engagemang i samhället och hur vi blivit en del av det. På hur vår utbildning och forskning håller toppklass. Det är omöjligt att inte vara glad och stolt över den högskola vi blivit, säger rektor Martin Hellström.

 

Foto på rektor Martin Hellström som står framför högskolan

 

 

Senast uppdaterad av Stefan Kudryk