Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vad är det för klädkod?
För dig som är inbjuden som gäst är klädkoden festlig! För dig som uppmärksammas eller på annat sätt är del i ceremonin, är klädkoden högtidsdräkt (t.ex. frack eller långklänning) alternativt mörk kostym eller finare klänning/kjol/byxa.

Vad innebär festlig klädsel?
Detta är ingen vedertagen klädkod, men klä gärna upp dig i något du känner dig fin och bekväm i!

Varför ska jag ange mitt personnummer? (Gäller endast dig som är medarbetare på högskolan).
Vi behöver ditt personnummer för att kunna göra ett eventuellt löneavdrag om du anmäler dig till "After högtid".

När ska jag vara på plats?
Vi önskar att du är på plats i Albertsalen senast kl. 15.15.

Serveras det någon mat?
På minglet i Entré AIL bjuder vi på snittar!

Hur hanterar Högskolan Väst mina personuppgifter?
Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med din anmälan till Akademisk högtid. Uppgifterna behövs för att planera och administrera evenemanget, för att kommunicera med dig, och för att tillgodose eventuella önskemål om specialkost. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvariga för högtiden och raderas efteråt. Om du vill läsa mer om hur Högskolan Väst behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har, kan du göra det här.

Kostar det något att delta?
Nej, deltagande i ceremonin och på minglet är kostnadsfritt. Vill du fortsätta firandet på "After högtid" kostar detta 249 kr och då bjuds du på buffé och en dryck. Detta dras från din lön om du är anställd på högskolan eller betalas med kort på plats på Scandic Swania om du är inbjuden som gäst.

Den här listan fylls på kontinuerligt!

Fick du inte svar på din fråga?


Senast uppdaterad