Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Statistik och diagram. Illustration Statistik och diagram. Illustration

Vad är SPSS-Akademin?

SPSS-Akademin fokuserar på hur data kan förvandlas till nyttig information, ge ökad förståelse för det man arbetar med och hjälpa till att fatta bättre beslut. En kunskap som är allt mer värdefull, för att inte säga nödvändig, i dagens datoriserade samhälle.

SPSS-Akademin erbjuder kurser paketerade i en modern studieform som medger studier på distans och även passar för deltagare som vill kombinera studier och arbete. Den grundläggande pedagogiska idén bygger på att lära sig statistik genom att varva teoristudier med praktiska övningar i statistisk programvara (SPSS).

SPSS-Akademin ger högskolepoäng och läser man samtliga fyra kurser motsvarar detta en minor i tillämpad statistik som en spetskompetens utöver ordinarie examen.

SPSS-Akademin ger dessutom ett certifikat från SPSS för varje kurs.

Varmt välkommen till SPSS-Akademin!

"SPSS Academy - Your competitive edge"

 Varför studera vid Akademin?

Skälet till att läsa statistik är att det är en efterfrågad och användbar kunskap inom i princip alla yrken. Statistiken innehåller den största av vetenskapliga utmaningar - hur vi kan förvandla information till nyttig kunskap. Kunskaper i statistik är en nyckel som öppnar dörren till ny kunskap oavsett vilket område man är verksam inom. Kunskaper man har nytta av genom livet.

Skälet till att läsa statistik vid SPSS-Akademin är att vi har:

  • En praktiskt orienterad "hands-on-utbildning"
  • Flexibla studieformer
  • "Probably the most modern education"

Vem kan studera vid Akademin?

Vår kurser är öppna för alla! Att våra kurser har såväl heltidsstudenter som yrkesverksamma inom olika områden skapar en dynamik. Våra kurser är skapade för att man ska ha kunna kombinera studier med arbete. Man ska dock vara medveten om att kurserna kräver tid och flit. Undervisning och kommunikation sker via internet.

Vi erbjuder följande fyra kurser inom Akademin:

För mer information om kurserna, exempelvis innehåll och behörighetskrav, klicka på respektive kurs. Utöver kursernas behörighetskrav finns även utrustningskrav.

Exempel på hur en undervisning kan se ut.

Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen