Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

För allas säkerhet kommer vi därför att genomföra nästa Språkcafé som online-variant via videokonferens-verktyget Zoom. Grundidén är precis som innan; vi kommer att öva på svenska med varandra i mindre grupper, bara denna gång via video. 

Datum och tid för träffen

Delta på mötet via denna länk,
https://hv-se.zoom.us/j/63929356802

 

För att kunna delta behöver man en dator/mobiltelefon med internettillgång och kamera, och helst även hörlurar med mikrofon/headset för att ljudkvaliteten ska bli bra.

Använder man Zoom via en dator går det bra att delta i mötet direkt via webbläsaren - man behöver inte skapa något konto eller ladda ner något. Vill man ändå ladda ner programmet (gratis) kan man göra det på zoom.us. Använder man mobilen kan man ladda ner appen via valfri app-store.

Vi vill gärna fortsätta att vara en mötesplats för att dela erfarenheter, historier och skapa nya kontakter – även om Corona-läget i Västra Götaland fortfarande är osäkert. Därför genomför vi även nästa Språkcafé som online-variant via videokonferens-verktyget Zoom. Grundidén är precis som innan; vi kommer att öva på svenska med varandra i mindre grupper, bara denna gång via video. Första försöket i november blev en succé, så välkommen tillbaka! 

Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen