Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Denna kurs riktar sig till dig som vill få en djupare förståelse för hur det mekaniska systemet kan mätas upp, analyseras och optimeras. Målet efter kursen är att du skall få bättre kunskap i hur analyser och mätningar kan genomföras för att tidsvinster i skärtider ska kunna uppnås och förslitning på verktyg minskas.

Detta är den tredje fördjupande kursen inom skärande bearbetning.

Schema 

3 september kl. 10.15 - 16.00, ZOOM
10 september kl. 10.15 - 16.00, ZOOM
17 september kl. 10.15 - 16.00, PTC
24 september kl. 10.15 - 16.00, ZOOM
1 oktober kl. 10.15 - 15.00, ZOOM

Undervisningsform

Kursen ges delvis på distans, vilket kräver att deltagarna har tillgång till internet. Kompletterande undervisningsmateial delas ut via webbplattform där även länkar till uppkoppling för distanstillfällen samt instruktioner delas ut. 

Behörighet

Vid varje kursanmälan prövas din behörighet. Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom maskinteknik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett signerat arbetsgivarintyg/ CV som styrker din arbetslivserfarenhet samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen och se det exempel som ges nedan.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen