Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Tjänsterna är öppna att söka för alla studenter på Högskolan Väst och för dig som studerar är detta ett speciellt tillfälle att ta vara på.  Du får genom arbetet erfarenhet av att stödja barns och ungas lärande och du får se hur ditt arbete bidrar till elevers utveckling redan under din utbildning.

Arbetet är avlönat och innebär att du tillsammans med en annan student och personal från Ung fritid hjälper barn och unga med skolarbete i idrottsföreningens lokaler. I tjänsten ingår utbildning och handledning av Högskolan Västs medarbetare. Du förväntas ha möjlighet att arbeta två eftermiddagar i månaden.

Vi ser helst att du som söker läser andra eller tredje året på Högskolan Väst. Erfarenhet av föreningsliv är meriterande. Du som deltar i projektet blir anställd som studentambassadör vid Högskolan Väst. Mer information om tjänsterna finner du under lediga anställningar på Högskolan Västs hemsida, där du också kan lämna din ansökan.

Tjänsterna kommer att annonseras inom en snar framtid. 

Senast uppdaterad av Emma Osbakk Malmström