Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Under kursen kommer studenterna att arbeta med ett projekt inom svetsteknik. I början av kursen kommer studenterna att välja ett projekt som är direkt kopplat till verksamhet i branschen. Projektet kan vara experimentellt eller teoretiskt. För att stödja studenternas inlärningsprocess kommer de att ha minst en handledare med expertis inom området och de måste delta i utvalda för projektet relevanta föreläsningar inom svetsprocesser och svetsmetallurgi. Under kursens gång, som del i examinationen, ska studenterna skriva en skriftlig projektrapport och presentera resultatet muntligt.

OM BEHÖRIGHET OCH VALIDERING

På denna kurs tillämpar vi validering av arbetslivserfarenhet, vilket innebär att det sker en strukturerad bedömning av kompetens utifrån både formella meriter (betyg, examensbevis) och arbetslivserfarenhet. Bedömningen görs för att avgöra om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen.

För att vi ska kunna validera, bifogar du din meritförteckning under fliken "Meriter" på antagning.se när du gör din anmälan. Meritförteckningen ska innehålla:

  • Relevant och aktuell arbetslivserfarenhet
  • Utbildningar
  • Språk
  • Påskrift av din närmaste chef

Använd gärna vår mall för meritförteckning:

cv-mall.docx

Exempel på hur du fyller i meritförteckning

cv-mall-exempel.docx

SCHEMA

FAKTA


NIVÅ

Avancerad nivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Fullgjorda kursfordringar om 90 hp inom maskinteknik, elektroteknik, datateknik, materiallära eller motsvarande.

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Campus