Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vägledning under studietiden

Under studietiden dyker det kanske upp frågor som du som student vill ha svar på gällande dina studier, resultat och framtid. Ta gärna en kontakt med oss på Studie- och karriärvägledningen för information och vägledning. 

Det här hjälper vi dig med:

  • Överblick över din studiesituation.
  • Dina val och alternativ under utbildningen.
  • Arbetsmarknad och jobbmöjligheter.
  • Vidareutbildning.
  • Studieuppehåll och studieavbrott.
  • Stöd för dig med funktionsnedsättning.

Studiestödjande aktiviteter

Vi erbjuder också dig som är student på Högskolan Väst workshops och föreläsningar i exempelvis studieteknik, stresshantering och talängslan (Våga tala) - verktyg för att du som student ska lyckas så bra som möjligt med dina studier och få en bra förberedelse för ditt kommande arbetsliv. Här hittar du aktuella aktiviteter.

JOBB & KARRIÄR

Vi erbjuder också våra studenter riktade karriäraktiviteter i form av föreläsningar, seminarier och workshops i samarbete med olika aktörer. Detta så att du ska få bästa möjliga förutsätningar inför ditt arbetsliv och karriär. Här hittar du de aktiviteter som är aktuella för dig.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna för fördjupande vägledning eller kortare frågor. Vi finns tillgängliga för drop-in, bokade besök, telefon och mail. Här kan du se hur du tar kontakt med oss och hur du bäst förbereder dig inför mötet.

Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen