Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Tjänsten innefattar autentisering av användare som har en elektronisk identitet på Högskolan Väst, samt attributöverföring gällande den autentiserade användaren. Tjänsteutgivaren är medlem i SWAMID, den svenska identitetsfederationen för forskning och högre utbildning. Tjänsten är uppsatt i enlighet med SWAMIDs policy och övriga regler och riktlinjer som fastställts av SWAMID.

Policy för personlig integritet

Tjänsten följer den policy för hantering av personuppgifter www.hv.se/om-webbplatsen/dataskyddsforordningen--gdpr som fastställts av Högskolan Väst, i enlighet med svensk lagstiftning.

Tjänsten och dess begränsningar

Högskolan Väst garanterar en tillgänglighet till tjänsten som stämmer överens med Högskolan Väst krav och förväntningar. Processen för utdelande, avslutande och underhåll av elektroniska identiteter vid Högskolan Väst finns beskriven i Högskolan Väst Identity Management Practice Statement.

Högskolan Väst följer SWAMIDs rekommendationer för utlämning av attribut, baserad på entitetskategorier.  Högskolan Väst förbehåller sig att i kommunikation med en tjänsteutgivare förändra faktiskt utgivna attribut, oavsett vad som rekommenderas av SWAMID gällande den entitetskategori som tjänsteutgivaren har placerats i.

Servicedesk och supportfrågor

För frågor och felanmälan gällande Högskolan Väst och dess SAML2 WebSSO-tjänst hänvisas till följande lokala supportkanaler:

Tfn:             0520-22 30 00

Epost:         servicecenter@hv.se

Webb:         https://www.hv.se/om-oss/kontakta-och-besoka

Senast uppdaterad