Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Om du har själv ordnat din praktikplats kommer du att behöva ordna med ett Traineeship Agrement för att vi ska kunna betala ut dina stipendiemedel. Du får hjälp och tilllgång via ansökningssystemet Mobility-online där du har ett flöde som du följer. Du kommer därifrån få tillgång till en mall som du sedan kan fylla i med stöd av din insittutionskoordinator, och ladda upp i samma flöde när du har fått signaturer från alla parter (dig själv, hemuniversitet och partneruniversitet).

Om du blivit beviljad en avtalsreglerad plats som student på sjuksköterskeprogrammet kommer du få tillgång till samma flöde i Mobility-online som du följer steg för steg. Vi kommer nominera dig till ditt partnerlärosäte, och du kommer därefter behöva ha kontakt med dem ang din praktikperiod. Bland annat kommer du att behöva skicka ett Traineeship Agreement till dem för påskrift – men i vissa fall behöver du också ansöka om platsen (formellt). Partneruniversitetet kommer informera dig om vad som efterfrågas i och med att vi nominerar dig som praktikstudent.

Senast uppdaterad