Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Tillgång till Kurs i canvas

Om du vill få tillgång till kursmaterial, anmäla dig till tentamen, tentera/omexamineras eller lämna in en examinationsuppgift ska du istället ansöka om Tillgång till kurs i Canvas via detta formulär.

Omregistrering

En omregistrering är aktuell i de fall du önskar gå om en kurs du tidigare varit registrerad på (läsa hela kursen igen). För att delta i föreläsningar, göra VFU eller ansöka om studiemedel behöver du en omregistrering på kursen.
Du kan ansöka tidigast 4 veckor före kursstart genom formuläret nedan.

Omregistrering sker i mån av plats och i turordning. Det kan dröja fram till kursstart innan du får besked om din omregistrering beviljas eller inte.
Du får då besked via mail.

Övrig information:

  • Om du redan är registrerad på 45 hp behöver du ta kontakt med en studievägledare innan du ansöker om omregistrering.
  • Om du beviljas omregistrering får du automatiskt tillgång till kursmaterialet på vår lärplattform Canvas när du omregistrerat dig.
  • Ta kontakt med CSN om du har frågor om studiemedel vid omregistrering.

Behöver du hjälp med hur du ska lägga upp dina studier eller hjälp med studieteknik, kontakta servicecenter@hv.se.

Vi behöver spara dina uppgifter för att besluta om omregistrering. Dina personuppgifter kommer ej att delas vidare. Läs mer om hur Högskolan Väst hanterar personuppgifter HÄR.

Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen