Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Välkomna till Kyrkan på Högskolan Väst.


Kyrkan finns som resurs för studenter och personal på högskolan.
Du kan tala med oss om glädje och sorg, livsfrågor och tro, identitet och relationer, eller vad det nu är som är viktigt i ditt liv just nu. 

Här kan du träffa en en präst för samtal under tystnadsplikt. Vårt samtalsrum finns bredvid Studenthälsan på Högskolan Väst, i rum D213

Alla kan behöva behöva samtala med någon ibland så hör av dig! Allt är pratbart!

Du kan också läsa om vad som händer på webbplatsen för Svenska kyrkan.

Högskolepräst

Andreas Pervik
Tel: 0520-472923
Mobil: 0767-683800
E-post: andreas.pervik@svenskakyrkan.se 

Sorgegrupp för unga vuxna

Någon som stod dig nära har dött. Att dela tankar och erfarenheter kring förlusten med andra i liknande situation kan göra sorgen mer uthärdlig att bära och leva med. I andras ord och känslor kan vi känna igen oss själva.

Universitetskyrkan på Högskolan Väst har vid behov egna sorgegrupper eller hänvisar dig vidare till sorgegrupp för unga vuxna. Hör av dig vid intresse.

Samtalsrum (D213)

Samtalsrummet för kyrkan på högskolan finns en trappa upp från D-husets entré bredvid Studenthälsan. Säkrast är att boka samtal via telefon eller mejl, och nås alltid på telefonnummer och mail enligt ovan.  Självklart har vi tystnadsplikt.

Andrum (F318)

Andrummet på högskolan finns till för alla studenter. Dit kan du gå för att tända ett ljus, be eller bara vara tyst och stilla en stund.

 

Senast uppdaterad