Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Behöver du skicka stora filer?

Sendfiles är en webbtjänst som gör det enkelt för dig att skicka filer som är för stora för att skicka via mail. Via Sendfiles kan du skicka stora filer på upp till 20,0 GB, till personer inom och utanför Högskolan Väst.

Du loggar in i Sendfiles med ditt HV-konto, och kan sedan skicka filer. När du skickar en fil kan du välja ifall mottagaren skall få ett e-postmeddelande om att ny fil finns att hämta och att du vill ha ett e-postmeddelande när mottagaren hämtat hem filen/filerna.

Filer tas automatiskt bort från Sendfiles 14 dagar efter att du laddar upp dem, så du behöver inte ta bort något manuellt.

Personer utanför högskolan kan skicka till dig

Om du är student eller anställd på högskolan och vill be någon utanför högskolan att skicka dig filer, kan du göra processen mycket enklare för dem genom att logga in med ditt HV-konto och sedan klicka på "Request a Drop-off "-knappen. Detta innebär att den andra personen inte måste identifiera sig, vilket gör hela processen mycket snabbare för dem. En sådan begäran om att någon ska skicka dig en fil kommer att finnas kvar under 7 dagar.

Om du inte är student eller anställd på högskolan kan du inte logga in, men du kan skicka filer till personer på högskolan. Klicka på "Drop-off"-knappen och följ sedan instruktionerna.

Senast uppdaterad