Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Två kvinnor och två män står vid en tavla. En man skriver på tavlan. Två kvinnor och två män står vid en tavla. En man skriver på tavlan.

För att ta ut en magisterexamen i AIL erbjuder vi följande kurser: 


Arbetsintegrerat lärande för professions- och verksamhetsutveckling 7,5 hp

Kvalitativa och kvantitativa vetenskapliga teorier och metoder i arbetsintegrerat lärande (AIL) 7,5 hp

Examensarbete i arbetsintegrerat lärande (AIL), magisternivå, 15 hp

De tre kurserna läses utspritt i tiden och enligt den följd som anges ovan. Dessa kurser tillsammans håller ihop och profilerar din magisterexamens kunskapsinriktning och progression i din kunskapsutveckling.
Har du frågor om kurserna? Kontakta Martina Wyszynska Johansson

Den första kursen introducerar arbetsintegrerat lärande som ett kunskapsområde. Den andra kursen ger dig beredskap inför examensarbetet. Under studietiden får du möjlighet att identifiera problem som du undersöker i examensarbetet. Utöver dessa tre kurser är det upp till dig att sätta ihop en kombination av kurser på totalt 30hp. Kurser inom följande tematiska områden ger bra förutsättningar för att ta ut magister i AIL: 

Hållbar samhällsutveckling
Utbildning och lärande
Arbetsliv, ledarskap och organisationsutveckling.

Här hittar du exempel på valfria fristående kurser som ges av Högskolan Väst och som riktas mot de tre tematiska områden utifrån olika perspektiv som erbjuds för att matcha dina personliga behov av kunskapsutveckling. Här hittar du våra fristående kurser på avancerad nivå.

Senast uppdaterad