Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Detta område fokuserar på studenters lärande och hur högre utbildning kan anpassas för att integrera arbetslivet. Forskningen utforskar moderna utbildningsmodeller och metoder, inklusive hur teoretisk kunskap kan kombineras med praktisk erfarenhet. Det inkluderar också olika pedagogiska tillvägagångssätt för att främja samspel mellan teori och praktik.

Forskningen är inriktad på att förstå och förbättra lärandeprocesser genom att utforska pedagogiska förutsättningar och upplevelser som stödjer studenters lärande. Fokus ligger på metoder och modeller för högre utbildning, inklusive hur lärandet organiseras och främjas med hänsyn till kvalitet och hållbarhet.

Genom att integrera utbildning och arbetsliv bidrar forskningen till att främja deltagande i olika verksamhetsområden och till att främja reflektion och tillämpning av teoretiska och praktiska kunskaper före, under och efter utbildning. Detta inkluderar även övergången mellan utbildning och arbetsliv och kan ses i ett livslångt lärandeperspektiv.

Kontakt


Jan Gustafsson Nyckel

Jan Gustafsson Nyckel Professor
jan.gustafsson-nyckel@hv.se

Ulrika Lundh Snis

Ulrika Lundh Snis Professor
ulrika.snis@hv.se
Senast uppdaterad