Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

HoloHouse är experter på att utveckla och implementera hållbarhetsstrategier som gör verklig skillnad.

HoloHouse (fd Miljöbron) och Högskolan Väst har samverkat tillsammans under många år. HoloHouse ger högskolans studenter möjlighet till praktisk erfarenhet genom olika typer av studentprojekt inom områdena hållbarhet och miljö.

Men - projekt genom HoloHouse ger inte bara studenterna värdefull erfarenhet. Det är också en chans för din organisation/företag att få ett kortare uppdrag utfört.

Så här säger HoloHouse:

"Hos HoloHouse tror vi på att ge unga talanger möjligheten att göra verklig skillnad. Därför arbetar vi tillsammans med studentkonsulter som får chansen att tillämpa sin senaste akademiska kunskap på verkliga projekt. Men oroa dig inte, våra studenter är inte ensamma. De handleds av våra erfarna experter som säkerställer att allt arbete håller högsta kvalitet. Detta unika samarbete ger oss möjlighet att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten. Dessutom kan det vara början på en långsiktig relation och en potentiell rekryteringskanal för ditt företag."

Samverkan med studenterna sker antingen genom ideella studentprojekt (praktik, kurscase, exarbete) eller genom studentkonsultuppdrag. 

Här kan du läsa mer om de olika studentuppdragen och hur du går tillväga för att anlita en student (till HoloHouse webbsida)

 

Senast uppdaterad