Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Reserv i urval 1:

Har du blivit reservplacerad måste du tacka ja på antagning.se för att inte förlora din plats som reserv.

Reserv i urval 2:

Reservplacerade hanteras av Högskolan Väst. Reserver erbjuds ledig plats i strikt turordning och kontaktas via e-post. Det är viktigt att dina kontaktuppgifter är rätt på ditt konto på antagning.se. Tänk på att bevaka din mejl varje dag då svarstiden är kort under reservantagningsperioden. Reservantagningen pågår normalt upp till två veckor efter att utbildningen har startat.

Om du är reserv ska du inte komma till program/kursstart. Det är enbart de som blir erbjudna en plats som blir kontaktade.

På vissa utbildningar görs överintag, vilket innebär att även om någon lämnar sin plats så erbjuds inte denna till en reserv, eftersom det redan är fler antagna än antalet planerade platser.

Vi kan tyvärr inte ge några förhandsbesked om dina chanser till antagning. Det beror på hur många som tackar ja och registrerar sig. Men ju lägre reservnummer du har desto högre chanser att kunna bli antagen. 

Senast uppdaterad