Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Ett bildspel som föreställer vård av äldre och inom sjukvården

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdragstyper som poäng- och icke poänggivande kurser, föreläsningar, verksamhetsutveckling, processledning, handledning, seminarier, uppdragsforskning mm.

På Högskolan Väst finns det tillgång till ett modernt kliniskt lärcentrum (KLC) där teori omsätts till praktik i en autentisk miljö med möjlighet till avancerad simulering. Utifrån ett normmedvetet och hållbarhetsperspektiv tränas studenterna genom rollspel att reflektera över sin kunskaper och handlingar.

Tillsammans med er skapar och sprider vi kunskap, kompetens och lärande. För det är i mötet mellan akademi, arbetsliv och omgivande samhälle som det bäst skapas insikter, problemlösningar och utveckling som möter dagens och framtidens behov och utmaningar.

Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi kompetensutvecklingsinsatser anpassade efter  just er verksamhets behov och önskemål!

Kontaktperson för uppdragsutbildning inom vårdvetenskap


Annika Bergman

Annika Bergman Universitetsadjunkt
annika.bergman@hv.se

Eva-Lena Fast

Eva-Lena Fast Handläggare
eva-lena.fast@hv.se
Senast uppdaterad