Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

2021-02-05 Munta som examinationsform

Tobias Arvemo, lärare i statistik presenterar hur han arbetar med muntlig examination via zoom.

Länk till inspelning av webbinarium: Tobias Arvemo

2021-02-19 Studentinspelade video som pedagogiskt verktyg

Yvonne Tegelström, lärare i vårdvetenskap berättar om hur hennes studenter använder egna videoinspelningar av praktiska moment som grund för seminarium. 

Länk till inspelning inspelning av webbinarium: Yvonne Tegelström 

2021-02-26 Skapa videobaserat kursmaterial 

Jan Winroth, lärare i hälsopromotion delar med sig av sin mångåriga erfarenhet av att producera och använda video i undervisning.  

Länk till inspelning inspelning av webbinarium: Jan Winroth 

2021-03-05 iPad som digital whiteboard 

Elise Glimsten och Eric Windhede, lärare inom teknikområdet presenterar hur de använder iPad som digital whiteboard i uppkopplad undervisning. 

Länk till inspelning av webbinarium: Elise Glimsten och Eric Windhede

Inspirationswebbinare 2020

I samband med höstterminsstarten genomfördes två inspirationsseminarium som du kan ta del av i efterhand. 

Stina Persson från socialpedagogiska programmet kommer att prata om de erfarenheter hon har kring att bedriva olika undervisningsformer och distributionssätt med en och samma grupp, dvs ha en del av klassen uppkopplad och en del som är med i salen. Christian Ohlsson från webmasterprogrammet delar med sig av sin stora erfarenhet kring att producera digitalt lärmaterial i form av video.

Här kan du se inspelningen från webbinariet.

Maria Erlandsson från programmet Socialpsykiatrisk Vård kommer att presentera hur de har arbetat med att anpassa sin kurs inom kriminologi så att studenter kan arbeta tillsammans och dela kunskap med varandra oavsett om de är på campus eller online. David Lindström från ingenjörsvetenskap presenterar sina erfarenheter av att transformera undervisning och examination från campus till online på kursen flerdimensionell analys i matematik.

Här kan du se inspelningen från webbinariet.

Senast uppdaterad