Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Innovatum Inkubator

Innovatums inkubator är en plats för personer med innovativa idéer att starta, driva och utveckla sina idéer, projekt och företag. De idéer som antas till inkubatorn ska ha en innovationshöjd och vara skalbara och gärna ha möjligheter att bli internationellt gångbara. Inkubatorns roll är att stötta och ge rådgivning för att säkerställa att ditt projekt/företag når sin fulla potential. Som inkubatorbolag får du kompetens, kontor, kontakter och vägar till kapital. Du får även en affärscoach kopplad till dig som direkt stöd i din process.

Inkubatorn har ett starkt samarbete med Drivhuset och de allra flesta som träffar oss som är kopplade till Högskolan Väst har tidigare varit i kontakt med och fått stöd av Drivhuset. Vi arbetar med personer och idéer inom alla sektorer. Flera alumner från Högskolan Väst sitter nu i våra lokaler och driver sina bolag. Ta gärna i kontakt med oss så bokar vi ett möte och lyssnar till din idé!

Senast uppdaterad