Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Tillsammans förändrar vi Tillsammans förändrar vi

Du behöver godkänna kakor

Marknadsföringskakor behöver godkännas för att du ska kunna visa denna resurs.

Så här tänker vi

Alla människor har rätt och utvecklas och nå sin fulla potential. För sin egen skull och för samhällets. Vår värld står inför stora utmaningar och då behövs alla. Från förskollärare som ger barnen sina första kunskaper till forskare som arbetar tvärvetenskapligt för att rädda miljö och klimat.

Men för att möta framtidens utmaningar krävs nya sätt att tänka, samarbeta och lösa problem. Det är därför vi på Högskolan Väst ger oss ut i världen och hittar lösningar där andra lärosäten ofta inte letar.

Genom sättet vi samverkar med näringsliv, offentlig sektor och civilsamhället öppnar vi nya dörrar för kunskap, även utanför högskolans väggar. Med vår pedagogiska metod AIL - arbetsintegrerat lärande - ger vi våra studenter fler möjligheter att ta del av kunskap och kompetens utanför den akademiska världen.

Och vårt fokus på att samverka mellan olika forskningsfält ger doktorander och forskare ännu bättre forskningsmöjligheter.

Samverkan gör helt enkelt vår utbildning bättre och skapar större avtryck för vår forskning. Genom samverkan skapar vi tillsammans ny kunskap som kan förändra världen.

För det är tillsammans vi kan förändra.

Kontakt


Maria Derner

Maria Derner Kommunikationschef
maria.derner@hv.se
Senast uppdaterad