Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Om Campus Västervik

Campus Västervik är ett lokalt campus som ägs och drivs av Västerviks kommun. De erbjuder eftergymnasiala program och kurser. Utbildningarna drivs i samarbete med högskolor, universitet och YH-utbildare. Studenterna finns på plats här. Högskolan Väst och Campus Västervik har samarbetat under många år för att kunna erbjuda möjligheter att på hemmaplan skaffa sig en arbetsmarknadsrelaterad kompetens.

Hur går undervisningen till?

Campus Västervik erbjuder lärarstöd som komplement till online undervisning. På Campus Västervik ingår studentendärför i en studiegrupp och har möjlighet att använda modern teknik med stöd på plats från både studiekamrater och personal. De moment i utbildningen som kräver samarbete mellan studenterna kan utföras på Campus.

Vilka utbildningar finns?

Högskolan Väst erbjuder exempelvis följande utbildningsprogram och kurspaket tillsammans med Campus Västervik, såväl på distans som på plats på campus:

För uppdaterat utbud och aktuell information se Campus Västervik.

Senast uppdaterad