Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pictogram på ett svart hjärta

Ju fler som kan ta del av vår kunskap desto bättre. Alla relationer växer i ett ömsesidigt givande och tagande. Därför är vi hjälpsamma och jobbar aktivt med att dela med oss av kunskap, erfarenhet och kontakter. Vi gläds åt varandras framgångar och är generösa med  beröm, stöd och uppmuntran; kollegor emellan, till våra studenter och till våra samarbetspartners.

Piktogram på två personer som håller om varandra Vi strävar efter delaktighet hos medarbetare, studenter och sam arbetspartners. Vi är öppna mot omvärlden och välkomnande mot dem vi möter och drivs av att möjliggöra människors potential, oavsett kön, ålder och bakgrund. Jämlikhet och allas lika värde är självklart. Vi vet att mångfald gör oss starkare och att ömsesidig samverkan är vår viktigaste framgångsfaktor. 

Piktogram på pilar som pekar uppåtVi har en stark drivkraft att påverka och  utveckla samhälle och individ. Vi är lyhörda, modiga och vågar ta ställning. Här välkomnar vi nya idéer och egna initiativ. Vår ambition är att alltid ligga i framkant inom våra kunskapsområden. Därför är vi proaktiva, engagerade och tar ansvar för att saker blir gjorda; för  vår egen utveckling som lärosäte, för våra studenters utveckling, mot våra kollegor och  i vår samverkan. 

Piktogram på fåglarVi är övertygade om att det finns nya och innovativa sätt att bedriva akademisk verksamhet. Därför bryter vi gärna ny mark, går egna vägar och ifrågasätter normer och traditioner. Vi är trygga i oss själva och stolta över det som gör oss unika. För vi är ”galna nog” att tro att samverkan är det bästa sättet att främja utbildning och forskning. Vi är ”galna nog” att satsa på vetenskaplig höjd och banbrytande internationell forskning, trots att vi är en mindre högskola. Vi är också ”kloka nog” att tro att alla vill utvecklas, oavsett bakgrund och ålder. 

Röster från medarbetare kring högskolans fyra kärnvärden


Senast uppdaterad